ABDde çalışma vizesi

ABDde çalışma vizesi
ABDde çalışma vizesi

ABD'de çalışma vizesi

Amerika'da çalışabilmek için,iş vizesi almak H-1B. Aynı zamanda, kendi alanınızda mükemmel bir uzman olmalısınız, sizi bir işveren sizi Amerika'ya davet etmeye ve masraflarınızı ödemeye hazır duruma getirmelidir. Elbette, Birleşik Devletler'de çalışan bir vize, her uzmana verilmez. Örneğin, yurtdışındaki mükemmel şefler ve satıcılar için yapmanız gereken bir şey yok, ancak nitelikli bir mühendis, mimar, doktor vb. Iseniz o zaman böyle bir fırsatınız var.

ABD çalışma vizesi Birleşik Devletler'de çalışmanıza izin verir.Üç yıl kanuni gerekçe. Buna ek olarak, bu süre zarfında ülkeyi terk edip geri dönebileceksiniz. Ailenizin üyeleri bir giriş (misafir) vizesi almaya uygun olacak.

ABD Çalışma Vizesi

Üç yıllık bir sürenin sona ermesinden sonra,ABD üç yıl daha uzatılabilir, ancak Amerika'da altı yıldan fazla olamaz. Aynı zamanda, işvereniniz sizi eve dönmenizi istemiyorsa, ikamet izni almak için size yardımcı olabilir. Tabii ki, kabul ederseniz ve kararınızı resmi olarak teyit etmeye hazırsanız. Bu davadaki tüm masraflar da işvereninizin bakımıdır.

Birleşik Devletler'de çalışma vizesi sadeceİşverenden Devletlerden davet. Amerika'da çalışıp çalışamayacağınıza karar verecek olan Çalışma Dairesi ile bir dilekçe sunmalıdır. Buna karşılık, niteliklerini eğitim diplomasıyla teyit etmeniz gerekiyor. Buna ek olarak, diplomalarınız yetkili kuruluşlar tarafından teyit edilmelidir; diğer bir deyişle, uzmanlık alanınızdaki Amerikan diplomalarına uygun olmalısınız. Ve işveren sensiz yapamayacağını kanıtlamalıdır. Aynı zamanda çalışan personeli, H-1B vizesinde çalışan çalışanların en az% 15'ini içermelidir.

Buna ek olarak, uzmanlığınız muhtemel pozisyonla aynı olmalıdır, aksi takdirde bu alanda önemli deneyime sahip olursunuz - en az 12 yıl.

Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışmak isteyenler için her yıl 65.000 vize tahsis edilir ve çok hızlı bir şekilde son bulabilirler. Belgeleri gönderirken bunu göz önünde bulundurun, yoksa gelecek yıla kadar beklemek zorunda kalacaksınız.

ABD'de bir çalışma vizesi alındıysanız, ancak dönem sonundan önce görevden alınırsanız, işveren, eve dönme masraflarını telafi etmek zorundadır (tabii makul sınırlar içinde).

ABD'de Vize: belgeler

ABD'de Vize: belgeler

Aşağıdaki belgeler mevcutsa vize verilir:

  1. İşverenin daveti (kopyası). Davet, şirket hakkında bilgi ve planlanan kalkış kesin tarihi içermelidir. Ayrıca, işveren vize masraflarınızı karşılayabileceğini garanti etmelidir.
  2. Konsolosluk anketi DS-156. Form çevrimiçi olarak tamamlanmış ve basılı kopya olarak sunulmuştur. 16 ila 45 yaş arası erkekler için ek bir anket DS-157 gereklidir.
  3. Renkli fotoğraf 5 * 5 cm.
  4. İmzanız ve ücretsiz sayfanız ile yabancı pasaport. Elinizde ABD vizesi ile eski pasaportunuz varsa, bunları veya bunların kopyalarını sunmalıdır.
  5. İş yerinden belge. Belge, pozisyonunuzun adını, işinizin tarihini ve yıllık gelirinizin miktarını içermelidir.

ABD'de çalışma vizesi

Ayrıca sosyal ve ekonomik durumunuzun istikrarını kanıtlamanız gerekir.

Yani, çalışma vizesinin sonunda vatanınıza geri döneceğinizi kanıtlamalısınız.

Bu belgeler, evlilik cüzdanının bir kopyasını, çocukların doğumu, banka hesabınızdan bir özeti ve benzerlerini içerir.

Vize bölümüne gitmek için geçerli bir pasaporta sahip olmanız gerekmektedir.

ABDde çalışma vizesi

ABDde çalışma vizesi

Related news

  • Bahar Öztan yeniden hastaneye kaldırıldı
  • Yalancı Profiterol Tarifinin Yapılışı
  • Pronovias Gelinlik Modelleri 2019
  • Rusya tarihinde en büyük deniz savaşları. İkinci Dünya Savaşının deniz savaşları
  • El peeling yapımı ile Etiketlenen Konular

  • ABDde çalışma vizesi

    ABDde çalışma vizesi


    ABDde çalışma vizesi

    ABDde çalışma vizesi

    ABDde çalışma vizesi

    ABDde çalışma vizesi

    ABDde çalışma vizesi

    ABDde çalışma vizesi

    ABDde çalışma vizesi

    ABDde çalışma vizesi

    ABDde çalışma vizesi

    ABDde çalışma vizesi

    ABDde çalışma vizesi

    ABDde çalışma vizesi

    ABDde çalışma vizesi