At kestanesi yağının cilde faydaları


At kestanesi yağının cilde faydaları

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz at kestanesi yağı nedir, ne işe yarar, cilde faydaları nelerdir? İşte tüm bu soruların cevapları haberimizde...

At kestanesi yağı, balkan yarımadasında yetişen bir bitkidir. Son yıllarda özellikle cilt bakım kremlerinden kullanılan bu yağ, sağlık açısından da birçok faydası bulunmaktadır."Yasemin.com"ekibi olarak sizler için at kestanesi yağının cilde faydalarını ve nasıl kullanılması gerektiğini araştırdık. İşte at kestanesi yağı hakkında tüm merak edilenler...

-At kestanesi yağı, özellikle düzenli kullanıldığında varislerin azalmasına yardımcı olur.

-Günlük cilt bakımınızda da kullanabileceğiniz bu yağ, güneş kremlerinin içerisinde bol miktarda bulunmaktadır.

-At kestanesi yağı kan dolaşımını hızlandırarak cildin canlı ve parlak görünmesini sağlar. Bu yüzden haftada 1 defa yüzünüze at kestanesi yağı ile masaj yaparsanız cildinizin erken yaşta kırışıklık oluşmasının önüne geçebilir, hatta oluşan kırışıklıkların azalmasını sağlayabilirsiniz. 

Kozmetik bir ürünün içerisinde yer alan at kestanesi yağı, kan dolaşımını hızlandırdığı için saçlarında uzamasına etki eder. Aynı zamanda saçı besleyerek, koparak dökülmelerin önüne geçer.


Related news At kestanesi yağının cilde faydaları



At kestanesi yağının cilde faydaları


At kestanesi yağının cilde faydaları


At kestanesi yağının cilde faydaları


At kestanesi yağının cilde faydaları


At kestanesi yağının cilde faydaları


At kestanesi yağının cilde faydaları